fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Iespēja piedalīties Erasmus+ jaunatnes darbinieku mobilitātes projektā Vācijā

image
29
Maijs

Iespēja piedalīties Erasmus+ jaunatnes darbinieku mobilitātes projektā Vācijā

  • “Keep the Change”
  • 29/05/2024

Organizācija “Keep the Change” aicina dalībniekus vecumā no 18 gadu vecuma pieteikties dalībai Erasmus+apmācību projektā. Projekts  “Quiet Mind in Busy World” notiks Vācijā no 16. līdz 24. jūlijam. Uzturēšanās, ceļa un ēšanas izdevumi tiek apmaksāti no Erasmus+ programmas līdzekļiem.

Dalībnieki iemācīsies kā kļūt par labākiem jaunatnes darbiniekiem, kuriem ir prasmes un zināšanas, lai efektīvi pārvarētu digitālā laikmeta izaicinājumus. Mūsu arvien digitālākajā pasaulē tehnoloģiju pārmērīga lietošana un nepietiekamas pauzes no tām ir kļuvušas par nozīmīgām problēmām, kas negatīvi ietekmē garīgo veselību, izraisa galvassāpes, acu sasprindzinājumu, sociālo distancēšanos, samazinātu uzmanības spēju un atsvešinātības sajūtu. Šīs problēmas ne tikai ietekmē personīgo labklājību, bet arī samazina tehnoloģiju efektīvu izmantošanu un kopējo produktivitāti. Sadarbojoties grupās un iesaistoties praktiskos vingrinājumos, dalībnieki gūs praktisku pieredzi, kā pielietot jauniegūtās prasmes. Projekts tiek īstenots pateicoties Eiropas Komisijas Erasmus+ programmas finansiālam atbalstam.

Piesakies jau tagad Erasmus+ projektam un iegūsti dzīvi mainošu pieredzi. 

Vairāk informāciju par projektu atradīsi šeit: https://ej.uz/piedzīvojumsvācijā

Piesakies līdz 06.06.2024 šeit: https://ej.uz/piesakiesvācijai

Projekta aktualitātēm un citiem notikumiem var sekot līdzi biedrības sociālajos tīklos Facebook un Instagram. Par biedrību “Keep the Change”

„Keep the Change“ organizācija īsteno aktivitātes par tēmām, kas vērstas uz pašattīstību, motivācijas veicināšanu, stresa menedžmentu, sociālām un emocionālām prasmēm, sportu, veselību un citām prasmēm, kas nepieciešamas ikdienā – personīgi un profesionāli.