fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Atvērta pieteikšanās vasaras programmai ASV

image
06
Jan

Atvērta pieteikšanās vasaras programmai ASV

  • Ilze Bembere
  • 06/01/2020

Jaunieši, kas šobrīd mācās 11. klasē, aicināti pieteikties bezmaksas vasaras nometnei BAFF Līderības Akadēmija,  kas sniedz iespēju pavadīt vasaru ASV, iegūstot neaizmirstamu pieredzi, atklājot savus talantus un iepazīstot Amerikas kultūru.

Līdz 2020. gada 8. martam programmai aicināti pieteikties aktīvi un mērķtiecīgi skolēni, kuriem ir interese par jebkāda veida uzņēmējdarbību un vēlme iegūt jaunas zināšanas ārpus skolas.

 

Ieguvumi:

  • Aizraujoša vasara ASV
  • Iespēja atklāt savus talantus
  • Jaunas zināšanas karjeras izaugsmei
  • Iespēja iepazīt citas kultūras
  • Jauni draugi un domubiedri

 

Akadēmija tiks organizēta ASV pilsētā Portlendā, Meinas štatā trīs nedēļu garumā. Pēc apmācībām skolēniem tiks organizēta nedēļu ilga ekskursiju programma uz Ņujorku, Bostonu un Vašingtonu, gūstot plašāku ieskatu ASV kultūrā, vēsturē un uzņēmējdarbībā. 

Dalība Līderības Akadēmijā ir BEZMAKSAS. BAFF segs visus skolēnu ceļošanas, dzīvesvietas, ēdināšanas, veselības apdrošināšanas un transporta izdevumus. 

Lai piedalītos konkursā, skolēnam  līdz 2020. gada 8. martam jāaizpilda pieteikuma anketa angļu valodā, jāsagatavo atbildes uz pieciem ar līderību un motivāciju saistītiem jautājumiem un jāiesūta skolas sekmju izraksts. Labākie kandidāti tiks aicināti uz intervijām klātienē, kuru laikā tiks izvēlēti 60 programmas dalībnieki. Pieteikties dalībai Līderības Akadēmijā tiek aicināti jaunieši no visas Latvijas, kas ir mērķtiecīgi, zinātkāri, ar labām sekmēm skolā un kas vēlas ielikt spēcīgu pamatu karjerai.

Plašāks ieskats par konkursa nosacījumiem un pieteikšanās programmai BAFF Līderības Akadēmija:

 http://balticamericanfreedomfoundation.org/programs-awards-leadership/