fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas Jauniešu diena 2018

image
01
Jūn

Kuldīgas Jauniešu diena 2018

  • 01/06/2018

2. jūnijā Kuldīgā norisināsies ikgadējā Kuldīgas Jauniešu diena, kura pulcēs ekstrēmo sporta veidu cienītājus, Ghetto Games strītbola lietpratējus, kā arī būs iespēja tikties un diskutēt ar ielu vingrotāju un pazīstamo mūziķi Kasparu Zlīdni un piedalīties radošās aktivitātēs un konkursos.

No plkst. 12.00 Kuldīgas pilsētas skeitparkā notiks ekstrēmo sporta veidu sacensības. Pirmo reizi tās notika divus gadus atpakaļ, pulcējot vairākus desmitus ekstrēmo sporta veidu profesionāļus un amatierus, kas padarīja sacensības aizraujošas gan ar ekstrēmiem trikiem, gan braukšanas tehnikas izcilu demontrāciju. Skatītāji ar ovācijām vēroja sportistus no malas un juta tiem līdzi sacensību laikā. Arī šogad plānotās ekstrēmo sporta veidu sacensības, notiks Kuldīgas skeitparkā Kuldīgas Jauniešu dienas 2018 ietvaros un pulcēs skateboard, inline, scooter un BMX freestyle braucējus, iedalot to dalību amatieru un meistaru grupās. Sacensībās drīkstēs piedalīties bērni un jaunieši vecumā no 12 gadiem līdz 18 gadiem. Visas dienas garumā Kuldīgas pilsētas skeitparka teritorijā būs iespēja piedalīties radošās aktivitātēs un konkursos, dzirdēt pieredzes stāstus no sabiedrībā zināmām personībām, skatīt improvizācijas teātra izrādes, kā arī baudīt muzikālus priekšnesumus un dejas.

Savukārt no plkst. 17.00 V. Plūdoņas Kuldīgas ģimnāzijas sporta stadionā jauniešiem būs iespēja vērot un piedalīties Ghetto Games strītbola sacensībās, kas arī Kuldīgā norisināsies jau otro gadu un ir iemantojuši milzu interesi skatītāju vidū. Turpat stadionā Basītim varēs apmeklēt jump and fly atrakciju un noskaidrot, kas ir lēciena mērītājs, skill challange, playstation telts un ghetto faktors.

Visas dienas garumā Kuldīgas pilsētas skeitparka teritorijā darbosies kafejnīcas.

pasakumaprogrammaweb