fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Piesakies Kuldīgas novada jauniešu erudītam "Gudrais novadnieks"

image
21
Apr

Piesakies Kuldīgas novada jauniešu erudītam "Gudrais novadnieks"

  • Kuldīgas BJC
  • 21/04/2022

Parādi, ka esi zinošākais jauniešu erudīts Kuldīgas novadā! 5. maijā plkst. 13:00 gaidīsim tevi un tavu komandu Kuldīgas Jauniešu mājā!

Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs aicina no katras Kuldīgas novada izglītības iestādes vienu 8.-12.kl komandu, 5 jauniešu sastāvā, piedalīties Kuldīgas novada Jauniešu erudītā.

 

IEPAZĪSTIES AR NOLIKUMU ŠEIT: NOLIKUMS

Lai pieteiktos erudītam līdz 30. aprīlim aizpildi reģistrācijas anketu elektroniski - https://ej.uz/Gudrais_novadnieks

 

IERAŠANĀS

Komandu ierašanās un reģistrēšanās klātienē 5. maijā, Kuldīgas Jauniešu mājā (Jelgavas iela 26, Kuldīga) plkst. 12.45.

KOMANDAS NOFORMĒJUMS 

Pēc komandas reģistrācijas katrai komandai izlozes kārtā tiks izvēlēta viena profesija, noformēt savas komandas vizuālo veidolu atbilstoši piešķirtai profesijai.

MĀJASDARBS

Katrai komandai jāizdomā komandas nosaukums, sauklis un jāizveido apmērām vienas minūtes garš komandas pieteikums/prezentācija. Priekšnesuma jābūt radošam un humoristiskam, tiks sniegti papildpunkti par atraktivitāti. 

PASĀKUMA NORISE

Erudīts tiks organizēts vienā kārtā -  Konkursa laikā piedalās visas klātesošās komandas. Katra uzdevuma atbilžu sagatavošanā piedalās katras komandas dalībnieki kopā.

Erudīts sastāv no 40 jautājumiem un 3 praktiskiem uzdevumiem par nolikumā minētām tēmām. Jautājumi būs gan rakstiski, gan video formātā, kā arī gan ar, gan bez atbilžu variantiem.

Tiekamies Erudītā!

 

Pasākumu atbalsta konditoreja Ineses Tortes un alus darītava DUNA

55