fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

3. aprīlī norisināsies 15 gadu svinību pasākums "Erasmus" jaunajiem uzņēmējiem

image
25
Mar

3. aprīlī norisināsies 15 gadu svinību pasākums "Erasmus" jaunajiem uzņēmējiem

  • CIVITTA Latvija
  • 25/03/2024

Erasmus Jaunajiem Uzņēmējiem (EYE) ir Eiropas Savienības finansēta programma, kaspiedāvā jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem doties biznesa apmaiņā pie pieredzējušiem uzņēmējiem ārzemēs ar mērķi attīstīt un validēt savu biznesa ideju. Viens no programmas kontaktpunktiem Latvijā ir “CIVITTA Latvija”, kas 3.aprīlī pulksten 17:00 rīkos tiešsaistes pasākumu, lai atzīmētu programmas 15 gadu jubileju. Pasākuma laikā savā pieredzē dalīsies vairāki programmas absolventi - jaunie uzņēmēji. 

Šogad programmai aprit 15 gadi, kuru laikā ir notikušas jau gandrīz kā 12 000 biznesa apmaiņas, kurās jaunie uzņēmēji ir ne tikai attīstījuši biznesa idejas, bet arī veicinājuši savu izaugsmi. Apmaiņas interesentiem ir iespēja doties uz kādu no 39 galamērķiem, lai iepazītu to biznesa kultūru un iegūtu jaunas prasmes, kontaktus un iedvesmu. No Latvijas apmaiņā jau devušies vairāk nekā 100 dalībnieki. Jubilejas pasākuma laikā, pieredzes stāstos dalīsies dalībnieki, kas apmaiņas pavadījuši tādās valstīs kā Dienvidkoreja, ASV, Vācija un Slovēnija. 

Programmā var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojumiem un tiek izmaksāta ikmēneša stipendija. Lai iedvesmotu topošos uzņēmumus izmantot programmas iespējas, 3. aprīlī, plkst. 17:00 tiešsaites pasākumā CIVITTA dalīsies ar ieteikumiem par apmaiņu, kā arī varēs dzirdēt dalībnieku pieredzes stāstus. Pieteikšanās pasākumam ir obligāta!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRk5Wl-aIU_Bq362Gxzu9FLBadyf3_-S0wEH3zUQFH6kUuwQ/viewform

Lai pieteiktos dalībai programmā, aicinām sazināties ar Civitta Latvija, kas koordinē šo programmu Latvijā, sūtot e-pastu uz: erasmus@civitta.com. Pieteikties ir iespējams jebkurā laikā, taču ir ieteicams iesniegt pieteikumu pēc iespējas ātrāk, lai garantētu sev vietu programmā.