fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Bērnu prieks ir neaprakstāms – aizvadīta radošā nedēļa “Vasaras raibumiņi”

image
10
Jūn

Bērnu prieks ir neaprakstāms – aizvadīta radošā nedēļa “Vasaras raibumiņi”

  • Kuldīgas BJC
  • 10/06/2024

No 3. līdz 7. jūnijam norisinājās Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra organizētā radošā nedēļa “Vasaras raibumiņi”. 

20 Kuldīgas novada bērni darba nedēļas garumā ļoti daudzveidīgi pavadīja laiku – iesaistījās spēlēs un rotaļās, sportiskās aktivitātēs, dejoja, devās pārgājienā, mācījās logo robotiku un tehnisko modelēšanu, iejutās mākslinieku lomā, apguva dabas printēšanu, kā arī uzzināja par vietējo folkloru. 

Noslēdzošajā dienā bērnus sagaidīja pārsteigums – saldējuma kokteilis, piepūšamās atrakcijas un sejas apgleznošana. Sirsnīgs paldies Gustava un Matildes vecākiem par piektdien sagādāto, saldo, pārsteigumu. Bērnu prieks bija tik liels, ka piektdienas pēcpusdienā vairums negribēja doties mājās un palikt vēl uz nedēļu. 

Īpašu paldies sakām pedagogiem - Sindijai Sabīnei Pogai, Kristīnei Morai-Zemītei, Iritai Gulbei, Ievai Kaltniecei un Kuldīgas Jauniešu domes meitenēm, Andai Andersonei, Mārtiņam Oļenam, Inai Celitānei, Intai Braslei un Intai Bērziņai. Paldies arī Baibai Mežiņai, kura iepriecināja bērnus ar sejas apgleznošanu. 

Šajā nedēļā, no 10. līdz 15. jūnijam, norisinās otrā radošā nedēļa “Vasaras raibumiņi”.