fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas novada pārstāvji Liepājā iepazīst spēles un apgūst jaunas metodes

image
17
Jan

Kuldīgas novada pārstāvji Liepājā iepazīst spēles un apgūst jaunas metodes

  • Kuldīgas BJC
  • 17/01/2024

Kuldīgas novada pārstāvji Liepājā  iepazīst spēles un apgūst jaunas metodes, uzlabojot savas profesionālās kompetences un pilnveidojot savu personību. Pasākums “Metožu karuselis” 15. janvārī, Liepājas Universitātē, pulcēja vairāk nekā 100 interesentus, lai iedvesmojošās lekcijās un praktiskās darbnīcās apgūtu spēles veida metodes. 

Latvijā ir vairāk nekā 20 metožu un spēļu izstrādātāji, kuri radījuši lieliskas spēles un spēles veida metodes, kuras noder gan izglītības iestādēs un darbā ar jaunatni,  gan personālvadībā un  personīgajā izaugsmē.

Dalībnieki ar interesi klausījās lekcijas par attiecībām ar laiku, prokrastināciju un izdegšanu (lektore Līga Bērziņa), par vērtību pieeju motivācijai un veiksmei (Ieva Johansson), lekcijas “Naudu vai laimi?” (lektore Kristīne Vilcāne) un “Vari, ja dari!” (Kadrija Beirote). 

Savukārt, praktiskajās darbnīcas klātesošie dzirdēja gan meistarklašu vadītāju iedvesmas stāstus, gan paši varēja apgūt kāršu spēļu metodes un izmēģināt tās uz savas pieredzes. Tā, piemēram, varēja iepazīt Spēka dzīvnieku kārtis, Izaugsmes kārtis, 7 soļu darbnīcas kārtis savas spēles radīšanai u.c.  

Kuldīgas novada pārstāvji pasākumu apmeklēja, sadarbībā ar Liepājas Izglītības pārvaldi, Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra Karjeras izglītības un audzināšanas plāna ietvaros.