fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Godina labākos Kuldīgas novada interešu izglītības pedagogus un audzēkņus

image
06
Nov

Godina labākos Kuldīgas novada interešu izglītības pedagogus un audzēkņus

  • Kuldīgas BJC
  • 06/11/2023

3. novembrī Kuldīgas Jauniešu mājā norisinājās svinīgā pieņemšana pie Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra direktores Ievas Ozoliņas. Pasākumā godināja interešu un neformālās izglītības pedagogus un audzēkņus, kuri guvuši sasniegumus novada un valsts mērogā. 

Par muzikālu baudījumu rūpējās grupa “Offset”, savukārt noslēgumā ciemiņus cienāja ar gardu kūku. Gan pedagogi, gan audzēkņi saņēma skaisti noformētas dāvanas. Skolotāji – pateicības diplomu, ziedus un šiku koka, tējas, kastīti, savukārt bērni un jaunieši - no koka darinātu BJC medaļu, atstarotāju un ūdens pudeli. 

Kuldīgas novada BJC direktore I. Ozoliņa sirsnīgu paldies sacīja sekojošiem pedagogiem un audzēkņiem: 

Pedagogam un deju skolotājam Aleksandram Aļošinam un audzēkņiem Rihardam Stradam-Laktiņam un Karlīnai Kurzemniecei, kuri pagājušajā mācību gadā sporta deju sacensībās “Mirada kauss”, “Valentīndienas kauss” un “Rīgas ziema” guvuši godalgotas vietas.

Karsējmeiteņu komandas “Goldingen Cheerleaders” skolotājai Agatei Hartmanei un audzēknēm Endijai Megnei, Kristai Tiļļai, Samantai Lībergai, Agnesei Baikai, Andželai Orlovai, Ievai Annijai Doniņai, Rebekai Serdantei un Meldrai Zundovskai, kuras deju konkursā-festivālā “Deju ritmi 2022”, vairāku simtu dalībnieku konkurencē, izcīnīja trešo vietu, bet starptautiskos čempionātos Salaspilī un Siguldā meitenes ir ieguvušas gan pirmo, gan otro vietu. 

Pedagogam un lidmodeļu sacensību organizētājam Jurim Girvaitim un audzēkņiem Bernardam Grundmanim un Ingusam Zariņam, kuri starptautiskās sacensībās “Kuldīgas kauss” un Rīgas atklātajās kausa izcīņas sacensībās “Rīgas kauss” izcīnīja otro vietu. 

Peldēšanas skolotājai Dzintrai Freimanei un audzēknēm Emīlijai Dabrai, Emīlijai Grečkoi un Emīlijai Braslei, kuras izcīnījušas medaļas Kuldīgas novada peldēšanas olimpiādē. 

Pulciņa “Animācijas darbnīca” vadītājai un skolotājai Inai Ozolai un audzēkņiem Martai Kalniņai, Jānim Skudram, Ralfam Devjatņikovam un Edvartam Markotam, kuru animācijas darbs “Lido zivis Kuldīgā” konkursā “Kurzemes toņi un pustoņi” iegūva pirmās pakāpes diplomu un ceļazīmi uz mākslas darbu izstādi “Latvijas Dziesmu svētku 150 toņi un pustoņi”. 

Mākslas skolotājai Maijai Mitrevicai un audzēkņiem Madarai Melindai Vasmusei, Dārtai Druvaskalnai, Gustei Gobzemei, Krišam Krišjānim Pileniekam un Ievai Matisonei. Jaunieši ar saviem vizuāli plastiskās mākslas darbiem pārstāvēja Kuldīgas novadu valsts kārtā. 

Mūzikas pedagoģei Egitai Putniņai un audzēkņiem Mikam Kļavam, Andrim Vanagam, Keitai Gudermanei, Patrīcijai Jonelei, Elzai Montai Tīrmanei, Leldei Migovičai, Elzai Ēķei. Ansamblis ieguva pirmo pakāpi konkursā “No baroka līdz rokam”, 2. kārtā. 

Pedagoģei Inesei Krūmiņai un audzēknēm Martai Šveicarei, Maritai Markēvičai, Rūtai Krūmiņai, Līvai Poļanko un Anetei Krolmanei. Jaunietes piedalījās vokālās mūzikas konkursā “Balsis 2023”, Kurzemē, un ieguva pirmās pakāpes diplomu. 

Mūzikas pedagoģei Agnesei Čīčei un audzēknēm Ievai un Laumai Dorbēm, kuras konkursā “Tonis, pustonis” izcīnīja godalgotas vietas. Paldies teica arī Reičelai Neilandei, kura konkursā “Saldus Saulīte” izcīnīja “Grand Prix” un popgrupas “Putas” vecākajai grupai, kas izcīnīja pirmo vietu starptautiskajā mūzikas konkursā “World art games - international art media contest”. Par šo panākumu paldies teica Ievai Dorbei, Reičelai Neilandei, Reičelai Ronei, Sanijai Mēness, Sintijai Ešenvaldei, Kristīnei Zariņai un Renātei Ķempelei. Godināja arī popgrupu “Putas” un “Putiņas” vadītājas – Dainu Lancmani Megni un Aiju Palmu. 

Pedagoģēm Inai Celitānei, Janai Paipai, Gunitai Konutei, Rūtai Ķergalvei un Sangritai Upeniecei, kuras nesavtīgi ikdienā veic savu darbu, un BJC darbiniecēm Intai Bērziņai un Intai Braslei, iesaistoties pasākumu organizēšanā, pedagogu un audzēkņu koordinēšanā.