fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Mūsu talantīgās meitenes - domes priekšsēdētāja sveic BJC aktīvās jaunietes Unu Undīni Blisku un Reičelu Neilandi

image
10
Maijs

Mūsu talantīgās meitenes - domes priekšsēdētāja sveic BJC aktīvās jaunietes Unu Undīni Blisku un Reičelu Neilandi

  • Kuldīgas BJC
  • 10/05/2023

10. maijā Kuldīgas kultūras centrā Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska sveica labākos novada izglītības iestāžu skolēnus. Šo skolēnu vidū bija arī divas BJC jaunietes - Una Undīne Bliska un Reičela Neilande.

Kuldīgas Jauniešu mājas jaunatnes darbiniece Sintija Kārkliņa raksturo Unu kā talantīgu un daudzpusīgu: "Una ir jauniete par kuru var teikt - klusākie ūdeņi ir tie dziļākie. Runājot ar Unu, tā vien šķiet, ka viņa zin par visu - visu. Vienmēr uzklausīs Tevi un atbalstīs. Aktīvi darbojās Jauniešu mājas ikdienas dzīvē, darbojas kā brīvprātīgais un vēl labi mācās Indriķa Zeberiņa Kuldīgas pamatskolā. Jauniete ar plašāko sirdi. Lai gan 9. klases skolniece, tāpat var atrast laiku gan apmeklēt skolu, veidot jauniešu dzīvi Jauniešu mājā, doties uz interešu izglītības pulciņu, izcīnīt labus rezultātus olimpiādēs un pilnveidot savu personību."

Savukārt Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra popgrupas "Putas" pedagoģe Agnese Čīče uzslavē Reičelu: "Reičela ir meitene spridzeklis. Ļoti uzņēmīga, azartiska. Ja būs iespēja kaut kur piedalīties, tad Reičela divreiz šo iespēju pat neapdomās. Ļoti izpalīdzīga. Talantīga. Atbildīga. Reičela ir ideju ģenerators un sirsnības kalngals. Tas, ko Reičela noteikti pamēģinājusi - ir dziedāt, un tas viņai labi padodas. Reičela zina, ka, lai kļūtu par labu dziedātāju, ir ļoti daudz jāstrādā, jāiegulda darbs. Tomēr spēku vokāli strādāt, Reičela iegūst konkursos, kuros jūt progresu, par ko liecina iegūtie augstie vērtējumi novada un valsts mērogā.. Un Reičela vēlas būt laimīga. Viņa lielu daļu savas laimes atrod mūzikā, dziedāšanā, dziesmā."

Lepojamies ar mūsu talantīgajām un aktīvajām meitenēm!