fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

BJC kolektīvs un jaunieši Ziemassvētkos iepriecina sirmgalvjus

image
22
Dec

BJC kolektīvs un jaunieši Ziemassvētkos iepriecina sirmgalvjus

  • Kuldīgas BJC
  • 22/12/2023

22. decembrī Kuldīgas novada BJC kolektīvs un jaunieši parūpējās par jauku pārsteigumu – sociālās aprūpes un rehabilitācijas centra “Venta” iemītniekiem dāvināja koncertu, pašceptus pīrāgus, sarūpētus saldumus un īpaši veidotās Ziemassvētku kartītes.

22. decembra rītā, Kuldīgas Jauniešu mājas virtuvē, valdīja liela rosība. Kuldīgas novada BJC administrācijas un tehniskie darbinieki mīcīja mīklu un cepa pīrādziņus, lai tos uz svētkiem dāvinātu pansionāta “Venta” sirmgalvjiem.

Uz pansionātu devās jaunatnes darbinieks Adrians Dravnieks, ņemot līdzi BJC vokāli instrumentālo ansambli “PostFolk”. Ar skaņdarbiem seniorus iepriecināja Vika Eglīte, Raivo Šteinbergs, Kristers Rudziks, Una Undīne Bliska, Peitona Sivoha, Renāte Balode, starptautiskā studente Lulu un pedagoģe Rūta Ķergalve.

Pēc mazā koncertā jaunieši aprunājās ar sirmgalvjiem, dāvināja kartītes, vēlēja gaišus Ziemassvētkus un cienāja ar līdzpaņemtajiem gardumiem. Īpašu paldies sakām bērniem un jauniešiem, kuri pašdarināja Ziemassvētku kartītes, ko varējām senioriem dāvināt.