fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Pozitīva gaisotne un prieks - Kuldīgas novada BJC darbinieki piedalās kolektīva stiprināšanas pasākumā

image
23
Aug

Pozitīva gaisotne un prieks - Kuldīgas novada BJC darbinieki piedalās kolektīva stiprināšanas pasākumā

  • Kuldīgas BJC
  • 23/08/2023

Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra kolektīvs 21. augustā piedalījās komandas stiprināšanas pasākumā, kas tika aizvadīts ar lielu prieku un pozitīvā gaisotnē, pateicoties projekta “Kolektīva kapacitāte – panākumu atslēga darbā ar jauniešiem” finansējumam. 

21. augusta dienas programmas vadmotīvs bija “Pozitīvs kolektīva klimats, motivācija, uzticība”.  Ar neformālās izglītības metodēm un komandas saliedēšanas aktivitātēm, dienas gaitā BJC darbiniekiem bija jāveic dažādi tematiskie uzdevumi, kas ļāva vēl dziļāk iepazīt kolēģus un viņu reakcijas, pārbaudīt atjautību un zināšanas, spēju komunicēt un uzklausīt pārējos, plānot kopīgu darbu un domāt radošus risinājumus, saliedēt komandu un veidot pozitīvu kolektīva iekšējo klimatu, motivēt vienam otru un atsaukties kolēģa aicinājumam, celt un pilnveidot savstarpējo uzticības līmeni. Kopumā BJC kolektīvam bija jāveic vairāk kā 30 tematiskie komandas saliedēšanas uzdevumi, ar mērķi stiprināt Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra darbinieku komandas kapacitāti, lai pilnveidotu pašvaldībā esošās darba ar jaunatni pieeju. 

Paši darbinieki kopumā šo aktivitāti ļoti atzinīgi novērtēja, īpaši dažādos uzdevumus un iespēju iepazīt kolēģus pozitīvā, jautrā un neformālā gaisotnē. Šī aktivitāte stiprināja un iedvesmoja komandu jaunajam 2023./2024. mācību gadam, lai spētu arī turpmāk veiksmīgi sadarboties un nodrošinātu kvalitatīvu interešu izglītības, jaunatnes darba, karjeras izglītības un audzināšanas darba aktivitāšu piedāvājumu Kuldīgas novada bērniem un jauniešiem. Darbinieki ierosināja šādas aktivitātes organizēt regulārāk, lai komanda nezaudētu savu pozitīvi uzlādēto enerģiju ikdienas gaitās un darbos.

Nākamā projekta aktivitāte norisināsies 21. septembrī tematikā “Mentālā un fiziskā veselība, veselīga komunikācija, robežas un efektīvs darbu menedžments, ilgtspējīgs darbs”. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2023.-2025. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros. 

Plašāk par šī projekta mērķiem var lasīt šeit!

No 2. septembra pedagogi nosledz darba ligumu