fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Agnese Čīče – Kuldīgas novada “Gada pedagogs interešu un profesionālās ievirzes izglītībā”

image
25
Aug

Agnese Čīče – Kuldīgas novada “Gada pedagogs interešu un profesionālās ievirzes izglītībā”

  • Kuldīgas BJC
  • 25/08/2023

25. augustā Kuldīgas kultūras centrā norisinājās 15. Kuldīgas novada pedagogu konference. Konferencē pašvaldība godināja novada labākos pedagogus. Nominācijā “Gada pedagogs interešu un profesionālās ievirzes izglītībā” balvu saņēma Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra skolotāja Agnese Čīče.  

A. Čīče ir Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra pedagoģe vairāk nekā desmit gadus. 

“Agnese ir piemēs tam, ka skolotājs, mīlot, ko dara, spēj sasniegt augstas virsotnes. Agnese ar savu profesionalitāti, darba spējām, degsmi, mīlestību un atbildību pret to, ko dara, ir paraugs citiem skolotājiem un piemērs, kādam jābūt labam skolotājam,” uzsver Kuldīgas novada BJC direktore Ieva Ozoliņa.

“Agnese pulciņu vadīšanu neuztver kā darbu vien, tas ir dzīvesveids, kur ar pulciņu audzēkņiem izveidojušās tuvas, pat ģimeniskas attiecības. Viņa māca atbildību, mērķtiecību, uzdrīkstēšanos un mīlestību pret to, ko dara, atsaucību un cieņu pret apkārtējiem,” turpina iestādes direktore. 

Pateicoties A. Čīčes degsmei, ieguldītajam darbam un mīlestībai pret mūziku, jāmin viņas vadībā esošo kolektīvu pēdējo gadu laikā saņemtās augstās atzinības un sasniegumi.

No sirds lepojamies ar A. Čīči un viņas sniegto ieguldījumu! 

WhatsApp Image 2023 08 25 at 12.42.46