fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Barikāžu atceres nedēļa Kuldīgā

image
04
Jan

Barikāžu atceres nedēļa Kuldīgā

  • Kuldīgas BJC
  • 04/01/2022

Tuvojas Barikāžu atceres laiks. Šogad aprit 31 gads, kopš Barikāžu notikumu pilnā laika, tāpēc arī tev esam raduši iespēja uzzināt daudz ko jaunu mūsu sagatavotajā Barikāžu atceres nedēļā, Kuldīgā!

Kuldīgas novadu skolēniem no 7.-9. klasei piedāvājam interaktīvu Barikāžu digitālo izlaušanās istabu. Ja nezini, kas ir digitālā izlaušanās istaba, tad šis ir īstais laiks, lai kopā ar saviem klases biedriem, apgūtu jaunu veidu interesantai un izglītojošai aktivitātei! Piesakies, zvanot uz 29433167 un tiekamies kādā no 17.-21. janvāra dienām, lai izlaustos! Aktivitāte notiks Zoom vidē.

No 17.-23. janvārim aicināti visi interesenti uz Barikāžu Burtmedībām Kuldīgā. Kas ir burtmedības? Kuldīgas pilsētā slēpjas 8 burti un 8 izglītojoši Kuldīgas novada Muzeja sagatavoti metodiskie materiāli, kuros iespējams iepazīties ar vēsturiskajām fotogrāfijām jaunā veidolā. Jauns vai vecs, skolnieks vai seniors, arī tev ir iespēja piedalīties tematiskajās burtmedībās, salasīt 8 burtus, iepazīties ar barikāžu notikumiem un izveidot atslēgas vārdu, kuru līdz 23. janvāra plkst. 24:00 sūtot uz jauniesucentrs@kuldiga.lv, kopā ar savu kontakt info (Vārds, uzvārds, tālruņa nr.) vari piedalīties konkursā, un izlozes kārtā tikt pie Burtmednieka titula un piemiņas veltēm.

barikades 2022 1