fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Jauniešu diena 2019

image
06
Jūn

Jauniešu diena 2019

  • Kuldīgas BJC
  • 06/06/2019

1. jūnijā Kuldīgas pilsētas estrādes parkā norisinājās ikgadējā Kuldīgas jauniešu diena, kas pulcēja interesentus gan no Kurzemes, gan arī citiem Latvijas novadiem.

Šajā gadā pasākumā bija gan tradicionālas aktivitātes, gan arī vairāki jaunumi.

Ekstremālās sporta sacensībā “Kuldīga Open 2019” šajā gadā piedalījās 64 sportisti BMX, INLINE, SKATEBOARD UN SCOOTER grupās (rezultātus skatīt zemāk). Sacensībās piedalījās ne tikai amatieri, kas mērojās meistarībā, bet arī PRO klases sportisti, kuru izpildītie triki lika sastingt un aizrauties elpai. Sacensību rezultāti pieejami šeit

Kuldīgas estrādē pirmo gadu norisinājās Mūsdienu deju un kustību festivāls, kurā piedalījās 17 deju grupas sākot no pirmsskolas vecuma līdz pieaugušo vecumam. Dalībnieki pārstāvēja gan Kurzemi, Zemgali, bija pat Vidzemes dejotājas, kopā festivālā bija vairāk kā 200 dejotāju.

Chill zonā bija iespēja satikt mūziķi Reiku no grupas “Olas” un bokseri Kristapu Zuti. Viņi dalījās pieredzē, kāpēc izvēlējušies šādu karjeru, kādi ir plusi un mīnusi būt par atpazīstamu personību, kā arī sniedza padomus un priekšnesumus, kā arī ieteikumus, kā sasniegt savus mērķus.

Papildus bija iespēja apmeklēt Kuldīgas jauniešu iniciatīvu grupas “Kaktuss” veidoto escaperoom, piedalīties ar draugiem lasertag aktivitātē, kā arī skatīt RWD Kuldīga domubiedru grupas autotransporta paraugdemonstrējumus jeb kā manevrēt kontrolētā sānslīdē ar aizmugures piedziņas autotransportu. Bija iespēja arī piedalīties RWD Kuldīga un citos konkursā.

Tiekamies nākamajā gadā, tajā pašā vietā un laikā!