fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Uzlabo situāciju sev un citiem!

image
25
Maijs

Uzlabo situāciju sev un citiem!

  • Kuldīgas BJC
  • 25/05/2018

Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centram ir apstiprināts projekta pieteikums Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmai 2018. gadam, lai atbalstītu darba ar jaunatni sistēmas izveidi vietējā līmenī.

Projekta "Stratēģija" mērķauditorija ir 13 – 25 gadus jauni novada jaunieši.

Projekta mērķis ir attīstīt darba ar jaunatni sistēmas izveidi Kuldīgas novada pašvaldībā un sekmēt plānveida ilgtermiņa darba ar jaunatni īstenošanu, atbilstoši mērķa grupu vajadzībām, pašvaldības un valsts kopējām prioritātēm, uzlabojot jaunatnes politiku novadā.

Projekta galvenās aktivitātes:

  • Veikt pētījumu, lai identificētu darba ar jaunatni prioritārās jauniešu mērķa grupas un to vajadzības.
  • Noteikt darbā ar jaunatni iesaistītās personas (institūcijas) un to kompetences pašvaldības darba ar jaunatni īstenošanai.
  • Organizēt pieredzes apmaiņas braucienu darbā ar jaunatni iesaistītajām iestādēm un personām.
  • Organizēt projekta noslēguma semināru par pētījuma rezultātiem un izstrādāt priekšlikumus darba ar jaunatni sistēmas pilnveidošanai Kuldīgas novadā.

Lai noskaidrotu jauniešu vērtējumu par Kuldīgas novadu kā dzīves, darba un brīvā laika pavadīšanas vietu vēlamies lūgt arī Tevi piedalīties šajā aptaujā un aizpildīt nelielu aptaujas anketu.

Aptauja pieejama šeit   https://goo.gl/N67Yck

Projekts "Stratēģija" tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros

Kontaktpersona: Ieva Kaltniece, e-pasts ieva.kaltniece@kuldiga.lv, tel. 27818498