fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas novada jaunieši “spridzina” Talsu jauniešu dienā

image
18
Mar

Kuldīgas novada jaunieši “spridzina” Talsu jauniešu dienā

  • Kuldīgas BJC
  • 18/03/2024

15. martā Kuldīgas Jauniešu mājas un Kabiles jaunieši devās uz Talsiem, kur norisinājās jauniešu diena “Evolūcija”, ar devīzi – “Kopā esam, darām, varam”. 

Pasākumā piedalījās 24 jauniešu komandas, kurām bija jāizpilda konkrēts mājasdarbs, jāsagatavo tērpi, kā arī jāizdomā viena aktivitāte citām vienībām.  Pasākuma rītā  Kuldīgas jaunieši cītīgi grimējās un sagatavoja skaistos tērpus, kam bija jāatbilst laika posmam no 1790. līdz 1799. gadam. Kuldīdznieki pārbaudīja citu komandu zināšanas par dažādiem priekšmetiem un to izcelsmes laiku. 

Arī citas komandas bija parūpējušās par radošām, smieklīgām un atjautību veicinošām aktivitātēm. Piemēram, mūzikas plašu un mūziķu atpazīšana, senlaicīgo priekšmetu nosaukumu un pielietojumu zināšana. Jauniešiem bija jāpieveic visas 24 stacijas, par kurām varēja iegūt punktus. Vērtēja arī komandu vizuālo noformējumu, sagatavoto mājasdarbu. Kuldīgas Jauniešu mājās komandu šogad pārstāvēja astoņi jaunieši. 

WhatsApp Image 2024 03 18 at 09.39.45 2

Pasākuma noslēgumā jaunieši nodevās ballītei, klausoties grupas “Riga Reggae” izpildītos skaņdarbus. 

Jaunatnes darbinieks Adrians Dravnieks stāsta, ka jauniešiem šī bijusi lieliska pieredze: “Tā viņiem bija pirmā pieredze šādā jauniešu dienā, taču tagad viņiem ir “āķis lūpā”. Gribētu uzteikt jauniešus par drosmi piedalīties, domāt par tērpiem un sagatavot uzdevumu citām komandām.” 

WhatsApp Image 2024 03 18 at 09.38.12 3