fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Jaudīgi aizvadīta šī gada pirmā novada skolu pašpārvalžu tikšanās

image
01
Feb

Jaudīgi aizvadīta šī gada pirmā novada skolu pašpārvalžu tikšanās

  • Kuldīgas BJC
  • 01/02/2024

Pēc Kuldīga jauniešu Domes iniciatīvas, izveidot novada skolu tīklošanos, Kuldīgas Centra vidusskolas līdzpārvalde uzņēma citas novada skolu pašpārvaldes, radot perfektu vidi ne tikai savstarpējai tīklošanai un iepazīšanai, bet arī atklājot mums katras skolas unikālo stāstu caur mājasdarbu prezentācijām, kā arī caur aizraujošām aktivitātēm KCV telpās.

Tas bija ne tikai jautri, bet arī lieliska iespēja veidot ciešākas saiknes starp pašpārvaldēm, apmainīties ar pieredzi un idejām. Tas ir svarīgi, lai mēs visi kopā varētu vēl labāk iesaistīties jauniešu iniciatīvās un veidot mūsu skolu un pašvaldību lēmumus. 

Šāda veida aktivitātes ir svarīgas, jo tās veicina jauniešu sadarbību starp dažādām skolām un ideju apmaiņu, un palīdz mums labāk izprast citas skolas ikdienu un uzlabot savu ikdienu.  

"Jaunietis jaunietim"- Drīzumā kāda no novada skolām uzņems citu skolu pašpārvaldes, lai dalītos savas skolas pašpārvaldes panākumos un plānos. Katra skola paša izvēlēsies tematiku un formātu savai uzņemšanas pasākumam. 

Uz pasākumu bija ieradušies vairāk nekā 60 dalībnieki no deviņām skolām - tas ir fantastiski! Paldies visiem par lielisko enerģiju un entuziasmu un īpaši KCV līdzpārvaldei par uzņemšanu!