fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas Jauniešu Dome ievēl prezidentu un vietnieku

image
23
Nov

Kuldīgas Jauniešu Dome ievēl prezidentu un vietnieku

  • Kuldīgas novada pašvaldība
  • 23/11/2023

Kuldīgā atkal atsākusi darboties Kuldīgas Jauniešu Dome (KJD), kurā aktīvi darbojas jaunieši no dažādām Kuldīgas novada skolām.

KJD mērķis ir nodrošināt Kuldīgas novada jauniešu interešu pārstāvniecību un vajadzību aizstāvību, risinot problēmas, kas tieši vai netieši skar jauniešus, kā arī veicināt jauniešu pilntiesīgu līdzdalību sociālajā, politiskajā un kultūras jomā vietējā, valsts un starptautiskā mērogā. 

Par KJD prezidenti tika ievēlēta Kuldīgas Centra vidusskolas skolniece Katrīna Stjopočkina. Katrīna ir pierādījusi savu entuziasmu un aizraušanos darbā ar jauniešiem, kā arī ilggadīgi darbojoties KCV pašpārvaldes darbā. Viņas mērķis ir nodrošināt jauniešiem plašas iespējas piedalīties un ietekmēt notiekošos procesus savā pilsētā un novadā.

Savukārt Kuldīgas Jauniešu Domes prezidentes vietnieces amatu ieņem Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma studente Everita Tone. Everita ir jauniete ar skaidriem uzskatiem un lieliskām komunikācijas prasmēm, kas palīdzēs veicināt sadarbību starp dažādām jauniešu grupām un ieviest inovācijas jauniešu dzīvē

KJD jau ir sākusi plānot savus darba uzdevumus un projektus, lai nodrošinātu Kuldīgas jauniešiem vairāk iespēju iesaistīties un līdzdarboties.