fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

7. decembrī Kuldīgas Jauniešu mājā - "Young Media Sharks" mediju meistarklases

image
30
Nov

7. decembrī Kuldīgas Jauniešu mājā - "Young Media Sharks" mediju meistarklases

  • "Young Media Sharks"
  • 30/11/2023

7. decembrī plkst. 14.00 Kuldīgā Jauniešu mājā organizācija “Avantis” un kustība “Young Media Sharks” aicina uz mediju satura meistarklasēm, ko vadīs Creo Dizains” grafikas dizainere un sociālo mediju menedžere Katrīna Malacanova un digitālā satura veidotāja un TV raidījumu vadītāja Nansija Garkalne.

Meistarklases notiek ne tikai Rīgā, bet arī reģionos  no 28. novembra līdz 7.decembrim meistarklašu tūres ietvaros, lai veicinātu medijpratību un iedvesmotu jauniešus. Tās vada “Young Media Sharks” rudens nometnes vieni no dalībnieku visaugstāk vērtētajiem pasniedzējiem. Meistarklasēs jauniešiem un visiem interesentiem būs iespēja uzzināt par sociālo tīklu mārketingu un aktualitātēm, mediju satura veidošanu un video filmēšanu.

7. decembrī plkst. 14.00 Kuldīgā Jauniešu mājā meistarklasi vadīs par mediju satura ideju  “Creo Dizains” grafikas dizainere un sociālo mediju menedžere Katrīna Malacanova, kura iepazīstinās ar jaunākajām sociālo tīklu mārketinga tendencēm. Aktīvi izmanto sociālos medijus, lai iedrošinātu jaunos dizainerus un palīdzētu viņiem tikt pie pirmajiem klientiem. Uzņēmēja un mentore jau no 18 gadu vecuma, kurai sociālie mediji ir gan kā izklaide, gan darba vieta. 

7.decembrī plkst. 15.00 Kuldīgā Jauniešu mājā meistarklasi Es ticu, es redzu, es daru vadīs Nansija Garkalne Latvijas Televīzijas ētera personība, digitālā satura veidotāja, kuldīdzniece. LTV 16+ Raidījuma "Virtuve bez kāposta" vadītāja.

Video no nometnes “Young Media Sharks” šeit 

Pateicoties Vācijas vēstniecības un Kuldīgas novada pašvaldības atbalstam, mediju meistarklases jauniešiem būs iespēja apmeklēt bez maksas. 

Mediju meistarklašu tūres ievaros meistarklases notika Rīgā, nākamās plānotas Jūrmalā un Kuldīgā.  

 

log

kuldiga 1000x1000 copy2x