fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Noslēdzies projekts "Savējais"

image
30
Aug

Noslēdzies projekts "Savējais"

  • Kuldīgas BJC
  • 30/08/2023

Visas vasaras garumā Kabiles, Vārmes, Ēdoles, Nīkrāces pagastu jaunieši un Kuldīgas, Skrundas pilsētas jaunieši bija daļa no neaizmirstama piedzīvojuma, ko dēvējām par projektu "Savējais". 

Galvenās aktivitātes

Kabiles pagasts: Mēs ne tikai piedalījāmies Kabiles pagasta svētkos, bet arī radījām savus! Tikšanās ar dziedātāju Sabīni Berezinu iedvesmoja mūs veidot un dalīties ar saviem talantiem. Radošās aktivitātes mūs vienoja un palīdzēja izpausties un saprast vienam otru labāk.

Skrundas pilsēta, Nīkrāce un Ēdoles pagasts: Lāzertaga spēle ne tikai apvienoja mūsu spējas, bet arī palīdzēja radīt jaunas idejas un iniciatīvas, kuras mēs vēlamies īstenot savos pagastos. Mēs esam pierādījuši, ka kopīgiem spēkiem mēs varam izdarīt daudz!

Kuldīga un Alsunga: Mūsu ceļojums vienoja mūs ne tikai fiziski, bet arī emocionāli. Mēs mācījāmies par drošām attiecībām internetā un apzinājāmies savu lomu digitālajā pasaulē. Tas ir svarīgs solis, lai veidotu atbildīgu un uzticamu sabiedrību.

Vārmes pagasts: Mūsu projekta noslēguma pasākums bija kā sprādziens - tautas bumbas sacensības, kur visi iesaistījās ar smaidu sejās un sirdīs. Tas bija vairāk nekā tikai sacensības - tas bija par kopīgumu un sadarbību, kas saliedēja mūs.

Mērķis un rezultāti

Mūsu projekta mērķis bija veicināt  jauniešu ar ierobežotām iespējām  iekļaušanos sabiedrībā  un sekmētu to aktīvo pilsonisko un politisko līdzdalību.

Projekta rezultātā ir aizsniegti jaunieši, kurus līdz šim bija grūti aizsniegt un iesaistīt. Projekts sniedz jauniešiem ar ierobežotām iespējām iespēju aktīvi piedalīties sabiedriskajā dzīvē, veicinot viņu iekļaušanos sabiedrībā sekmējot viņu pilsonisko un politisko līdzdalību. Šis projekts palīdzēja jauniešiem pārvarēt šķēršļus un attīstīt prasmes, kas nepieciešamas, lai aktīvi darbotos sabiedrībā un piedalītos lēmumu pieņemšanā.

Kopā mēs esam spēcīgāki, un projekts "Savējais" ir pierādījums tam, cik lieliska var būt mūsu jaunatne, īpaši, kad strādājam kopā! 

Projekts “Savējais” īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2023.-2025. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

349626012 198530256468089 8219417488194424719 n2