fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Piesakies jauniešu apmācībām "Uzrāviens Kuldīgas dabā"

image
23
Feb

Piesakies jauniešu apmācībām "Uzrāviens Kuldīgas dabā"

  • Kuldīgas BJC
  • 23/02/2022

Aicinām jauniešus vecumā no 13 - 19 gadiem piedalīties izaugsmes programmā Uzrāviens Kuldīgas dabā.

Uzrāviens ir neformālās jauniešu apmācības ar mērķi pilnveidot jauniešu kompetences personīgo mērķu apzināšanā, sasniegšanā un pašmotivācijas īstenošanā, veidojot vēlmi turpināt mācības izglītības iestādēs. Apmācības paredzētas jauniešiem vecumā no 13 – 19 gadiem, kuri mācas vai dzīvo Kuldīgas novadā.

Uzrāviens programma sastāv no četru dienu apmācībām – no 14. līdz 17. martam un norisināsies Kuldīgas novada, Laidu pagastā.

Apmācībās 20 jaunieši no Kuldīgas novada, četras dienas neformālās izglītības treneru pavadībā gūs piedzīvojumu un iedvesmu, izkāps no komforta zonas, uzzinās daudz ko jaunu par sevi un kā sevi pilnveidot. Programma ir balstīta uz neformālās izglītības principiem – iesim un visu darīsim paši - mācīsimies darot. Strādāsim komandā un analizēsim mūsu kopdarbu. Četrās dienās iepazīsim viens otru ar dažādām ledus laušanas un komandas saliedēšanas aktivitātēm, aizraujošu un stimulējošu uzdevumu un refleksiju veidā palīdzēsim jauniešiem sagatavoties un identificēt mērķus un attīstīt “ārpus kastes” domāšanu.

Apmācības, dzīvošana un ēdienreizes ir bezmaksas.

Lai piedalītos šajās apmācībās esam sagatavojuši elektronisko pieteikšanās anketu - tā pieejama šeit https://ej.uz/uzraviensdaba

Jautājumu gadījumā sazinies ar mums rakstot kuldigaskaktuss@gmail.com vai zvanot uz +371 2235 2248

Projekts “Uzrāviens Kuldīgas dabā” tiek īstenots pateicoties Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenotajam ESF projektam Nr.8.3.4.0/16/I/001 "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai". Vairāk info: http://www.pumpurs.lv

uzraviens kuldigas daba 2022