fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

"Nepareizais" vai "pareizais" ceļš uz karjeru

image
26
Jan

"Nepareizais" vai "pareizais" ceļš uz karjeru

  • Kuldīgas BJC
  • 26/01/2018

V. Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzijā 24.01.2018. notika pasākums "Nepareizais" vai "pareizais" ceļš uz karjeru, projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

Pasākumā piedalījās Kuldīgas novada 11.un 12. klašu izglītojamie. Viņi tikās ar 7 dažādām personībām iepazinās ar viņu profesijām un hobijiem, profesijas izvēlē piedzīvotām veiksmēm un neveiksmēm, kā arī  un diskutēja par to vai pastāv pareizi un nepareizi ceļi karjeras izvēlē.

Savā pieredzē dalījās:

kidpng3 Enno Ence - MILZU! saimnieks.

ennoence

kidpng3 Sigita Jevgļevska - Liepājas teātra aktrise un savas Latgales svēpētās keramikas trauku līnijas radītāja.

sigitajevglevska

kidpng3 Māris Dadzis - Kurzemes radio ētera personība, ierakstu studijas pārstāvis un  reklāmas balss.

marisdadzis

kidpng3 Vivita Leismane - sava radošā uzņēmuma COMMUNICATION ART radītāja un pasākumu organizatore.

vivitaleismane

kidpng3 Ģirts Urbacāns - Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku virsnieks, tauriņu zīmola GUC radītājs.

girtsurbacans

kidpng3 Raimonds Popļausks - Latvijas Universitātes Ķīmiskās fizikas institūta vadošais pētnieks.

raimondspoplausks

kidpng3 Edgars Mamins - SIA ,,Nukleārās medicīnas centra” darbinieks, pēta un ražo vielas vēža diagnostikai un ārstēšanai, ģitārists,kurš spēlē kopā ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem.

edgarsmamins

Pēc tam izglītojamie apmeklēja pasākumu “Veru durvis uz augstskolu”, kur tikās ar 6 augstskolu - Latvijas Universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes Liepājas filiāles, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Liepājas Universitātes un Ventspils Augstskolas pārstāvjiem. Šajā pasākumā katrs izglītojamais apmeklēja un iepazinās ar divām  augstskolām. Jau otro gadu uz šo pasākumu brauc arī izglītojamie no Aizputes, Skrundas un Alsungas vidusskolām.