fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Konkursa “Kuldīgas novada toņi un pustoņi” apbalvošana

image
20
Mar

Konkursa “Kuldīgas novada toņi un pustoņi” apbalvošana

  • Kuldīgas BJC
  • 20/03/2023

16.martā Jauniešu mājā aicināja kopā pedagogus un Kuldīgas novada bērnus un jauniešus, konkursa “Kuldīgas novada toņi un pustoņi” dalībniekus, lai svinīgā pasākumā pasniegtu pateicības un ceļa zīmes uz konkursa 2.kārtu. 

Konkursam tika iesniegti vizuālās mākslas, vizuāli plastiskās mākslas un radošās industrijas jomas darbus, kopumā vairāk kā sešdesmit darbi. Ceļa zīmes uz konkursa otro kārtu, lai pārstāvētu Kuldīgas novadu Kurzemes kārtā, Ventspilī, dosies: 

-       Krista Kilipa, Madara Kārkliņa, Anna Ose, Selīna Goldberga, Kristers Neilands, Marisa Rēdere, Marta Kalniņa, Anrijs Liberts, Valters Tovstuļaks, Adelīna Skujāne, Elza Kārkliņa un Reinis Vējkājs ar vizuālās mākslas darbiem;

-       Loreta Megne, Sofija Lote Cepurīte, Elizabete Edele Davidenko, Samanta Vīķe, Anna Poriņa, Guste Gobzeme, Agate Sāra Seļava, Krišs Krišjānis Pilenieks, Ieva Matisone, Dārta Druvaskalne, Madara Vasmuse ar vizuāli plastiskās mākslas darbiem;

-       Roberta Strazdiņa, Nikola Demčenko, Austra Reimane, Marta Kalniņa, Jānis Skudra, Ralfs Devjatņikovs, Edvarts Markots pārstāvēs radošās industrijas jomu.

     Konkursa 1. kārtā iesniegtos darbu vērtēja Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra izveidota žūrijas komisija. Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas pedagoģe - Danute Sīle un Inga Vīksna, un bijusī Kuldīgas novada māksliniece - Monta Plaude. 

Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs izsaka pateicību visiem 1. kārtas konkursa dalībniekiem, skolotājiem un vecākiem par ieguldīto darbu un vēl veiksmi konkursa 2. kārtā.

   Konkursa darbus līdz 3.aprīlim apskatāmi viesnīcas “Metropole” (Baznīcas iela 11, Kuldīga) skatlogos.

 Apsveicam un lepojamies!