fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas novadā aicina uz Veselības dienu ģimenēm

image
26
Sep

Kuldīgas novadā aicina uz Veselības dienu ģimenēm

  • Kuldīgas BJC
  • 26/09/2022

Skolēnu rudens brīvlaikā, 27. oktobrī no plkst. 15.00 līdz plkst. 19.00 Kuldīgas Jauniešu mājā ikviens interesents tiek aicināts uz veselību veicinošām aktivitātēm Veselības dienas ietvaros.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties veselību veicinošās nodarbībās kopā ar fizioterapeiti Jeļenu Miezīti, kas pasākuma ietvaros praktiskā veidā piedāvās izzinošus fizisko aktivitāšu un vingrojumu paraugdemonstrējumus pareizas stājas uzturēšanai un svara korekcijas profilaksei, uztura speciālistes Katrīnas Spulenieces-Aišpures vadībā būs iespēja apgūt prasmes veselīgu našķu pagatavošanā un iegūt zināšanas un idejas veselīgam uzturam ikdienā. Pasākuma ietvaros notiks arī enerģiska deju nodarbība, kas mūsu ikdienā var kļūt par pamatu pašsajūtas uzlabošanai un aktīva dzīvesveida paradumiem. 

Bērnu un jauniešu vecāki pasākuma ietvaros aicināti apmeklēt psiholoģes Mag. Psych. Gitas Neilandes lekciju “Kā būt atbalstošam vecākam/vecvecākam priekš sava sākumskolnieka”. Gita Neilande ir sertificēta psiholoģe konsultatīvājā, izglītības un skolas psiholoģijā.

Pasākuma programma:

Kuldīgas Jauniešu māja (Jelgavas ielā 26)

Plkst. 15.00  – 16.15

-       Veselīgo našķu gatavošanas nodarbība uztura speciālistes Katrīnas Spulenieces -Aišpures vadībā;

-       Pareizas stājas un svara korekcijas fizisko vingrojumu praktiskā nodarbība fizioterapeites Jeļenas Miezītes vadībā;

Plkst. 16.15- 17.20

-       Enerģiska deju nodarbība;

Plkst. 17.30 – 19.00

-       Psiholoģes Mag. Psych. Gitas Neilandes lekcija “Kā būt atbalstošam vecākam/vecvecākam priekš sava sākumskolnieka”.

Veselību veicinošās nodarbības tiek rīkotas un finansētas projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Kuldīgas novada iedzīvotājiem” Nr. 9.2.4.2/16/I/095 ietvaros.

Pasākumu organizē Kuldīgas aktīvo jauniešu biedrība "Sprādziens", sadarbībā ar Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centru.

 

Veselibas diena imenem