fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas nov. BJC Apbalvo skolēnus, pedagogus un brīvprātīgos jauniešus par sasniegumiem interešu un neformālajā izglītībā

image
04
Nov

Kuldīgas nov. BJC Apbalvo skolēnus, pedagogus un brīvprātīgos jauniešus par sasniegumiem interešu un neformālajā izglītībā

  • Kuldīgas BJC
  • 04/11/2019

1. novembrī Kuldīgas Jauniešu mājā norisinājās ikgadējā svinīgā pieņemšana pie Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centra direktores, kurā tika apbalvoti skolēni, pedagogi un brīvprātīgie jaunieši par sasniegumiem interešu un neformālajā izglītībā 2018/2019. mācību gadā.

Apbalvoti interešu izglītībā tika 11 kolektīvi, kas pagājušajā mācību gadā ieguvuši reģionālus, valsts vai pat starptautiska mēroga sasniegumus. Tie bija Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas 5.-12.klašu koris, vadītāja Iveta Vīksne, Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centra popgrupa “PUTAS”, vadītāja Agnese Čīce, Turlavas pamatskolas 5. - 9. klašu ansamblis, vadītāja Agnese Čīče, vides izglītības pulciņi “Dabas draugi 1.grupa”, “Dabas draugi 2.grupa”, “Zaļā Kuldīga”, vadītāja Inga Zelcere, Kuldīgas 2.vidusskolas 5.-9.klašu koris, vadītāja Jana Paipa, Kuldīgas 2.vidusskolas 5.-9. klašu vokālais ansamblis “Kuldīgas Liesmiņas”, vadītāja Jana Paipa, Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centra muzikāli radošā studija “MONA”, vadītāja Sangrita Upeniece un vokālā pedagoģe Gunita Konute, Ēdoles pamatskolas 5.-9.klašu instrumentālais ansamblis, vadītāja Egita Putniņa, Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centra ģitāristu ansamblis (vecākā grupa), vadītājs Patriks Purviņš. Individuālos apbalvojumus saņēma 15 brīvprātīgie jaunieši, kas gada laikā sakrājuši vairāk kā 64 brīvprātīgā darba stundas - Ance Brālīte, Daniela Reimane, Anete Branta, Anna Grinkeviča, Akvelīna Klampe, Vanesa Rozentāle, Kaspars Doķis, Krista Arājuma, Pēteris Grinkevičs, Jānis Vilnītis, Evelīna Egliņa, Santa Sedola, Ēriks Rudziks, Zane Lagzdiņa, Dinija Nauzere  un popgrupas “PUTAS” audzēkne, soliste Reičela Neilande, kas 2018./2019. mācību gadā no vairākiem konkursiem atgriezusies gan ar GRAND prix, GAN 1.vietu diplomiem.

Kā katru gadu īpašas nominācijas saņēma tie Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centra darbinieki, kas savu darbu dara ar vislielāko atbildību, aizrautību un degsmi. Šajā reizē par pašaizliedzīgu darbu Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centrā attīstībā un tā popularizēšanā 2018./2019. mācību gadā, saņēma vides interešu izglītības skolotāja Inga Zelcere, pasākumu organizatore Agate Ūdre un brīvprātīgā darba veicēja, kas nu jau Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centrā ir kā brīvprātīgā darbiniece, viena no aktīvākajām jaunietēm Daniela Reimane.

Pasākuma apmeklētājus 1.novembra vakarā ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja Ventspils jauniešu vokāli instrumentālais ansamblis “Windy Temper” un ar aizraujošiem trikiem iepazīstināja iluzionisti “Magic in Latvia”.

Ar prieku paziņojam, ka katru mācību gadu interešu izglītībā skolēni un brīvprātīgajā darbā jaunieši ir arvien vairāk, kas piedalās un iesaistās, tādējādi sevi pierāda ar augstiem sasniegumiem gan novada, gan ārpus novada robežām. Apsveicam un lepojamies!