fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Pumpurs projekts “LEC Kuldīga”

image
13
Feb

Pumpurs projekts “LEC Kuldīga”

  • Piedzīvojuma gars
  • 13/02/2019

LEC Pumpurs programma ir pilnībā bezmaksas jauniešiem vecumā no 16 līdz 19 gadiem, kas vēlas attīstīt sevi un savu sabiedrību sev apkārt, taču līdz šim ir pietrūcis atbalsts un atspēriena punkts. Dalība šajā programmā jauniešiem sniegs iespēju saprast savas spējas, vērtības un mērķus, kā arī atbalstīs rast sev apkārt labvēlīgu vidi, kurā varēs sasniegt vairāk nekā sākotnēji spēj iztēloties! 

LEC PUMPURsa4

Projekts “LEC Kuldīga” sastāv no 3 daļām.

Programma sākas ar LEC apmācībām Kurzemē no 13. marta līdz 17. martam.

Apmācības sastāv no 5 dienām, kur kopā 25 jaunieši ar PG treneriem dzīvos pie dabas, izzinās sevi un apkārtējos cilvēkus, lai uzstādītu gan individuālos, gan kopējos mērķus un rastu jaunus veselīgus un personības spēcinošus ieradumus. Apmācībās izmantosim gan zemās, gan augstās virvju aktivitātes, dažādus komandu saliedējošos un komunikācijas uzdevumus, kā arī individuālos procesus pašapziņas spēcināšanai.

Pēc apmācībām seko:

  • Sociālo projektu realizēšana: LEC apmācību laikā jaunieši izveidos mazās grupiņas, kas paredzētas kā iekšējā atbalsta sistēma pašās apmācībās gan arī pēc tām. Taču galvenokārt šīs mazās grupiņas realizēs sociālos projektus (pasākumu, akciju vai ko citu) savā vietējā vidē, spēcinātu savu personīgo mācīšanos un sāktu veidot savu apkārtni kādu jaunieši paši vēlas.

  • Noslēguma pasākums: kopīgs neformāls pikniks ar visiem projekta jauniešiem, kur notiks tīklošanās savā starpā, projekta izvērtēšana un svarīgā panākumu svinēšana!

 

Lai piedalītos šajā programmā esam sagatavojuši pieteikuma anketu, ko aicinām jauniešus aizpildīt kopā ar vecākiem vai kādu atbalsta personu.

 

Pieteikuma anketa jāaizpilda līdz 25. februārim: http://bit.ly/LECpumpurs

 

Pēc anketas aizpildīšanas aizsūtīsim ziņu ar praktisko informāciju par apmācību vietu, transporta loģistiku, līdzi ņemamo mantu sarakstu un līgumu, ko lūgsim jaunieša vecākam parakstīt. Apstiprinājuma ziņa iekļaus arī īsu pašizvērtējuma anketu, ko izmantosim kā rīku, lai izmērītu programmas kvalitāti.

 

Par praktiskiem jautājumiem lūgums sazināties ar projekta dalībnieku koordinatori Dārtu Smilgupa e-pastu darta@piedzivojumagars.lv vai pa tālruni +371 28692536

Ar jautājumiem par programmas saturu un metodoloģiju sazinieties argalveno programmas vadītāju Paulu Ūdriņupa e-pastu paula@piedzivojumagars.lv vai pa tālruni +371 23306844