fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Gatavo ar šiku

image
09
Nov

Gatavo ar šiku

  • Kuldīgas BJC
  • 09/11/2018

18. oktobrī Kuldīgas jauniešu biedrība “Kaktuss” organizēja Veselīga uztura meistarklasi “Gatavo ar šiku”. 

Šī bezmaksas meistarklase norisinājās rudens noskaņās. Nodarbību vadīja Latvijā atzīta uztura speciāliste Liene Zemīte /raidījuma “Lapsas virtuve” vadītāja/. Četru stundu laikā tika pagatavoti un pēc tam arī kopīgi degustēti četru veidu ēdieni – tomātu zupa, svaigie salāti, fajita un veselīgais avokado – banānu deserts. Paralēli gatavošanai jaunieši tika izglītoti veselīga uztura pamatprincipos, galda kultūrā un tā klāšanā. Šo meistarklasi apmeklēja 15 jaunieši. Noslēgumā katrs dalījās ar iegūtajām zināšanām un, visi kā viens, atzina, kas šis ir bijis lieliski un kvalitatīvi pavadīts laiks. Iegūtās zināšanas, noteikti, tikšot liktas lietā.

Projekta ietvaros nākamā šāda veida aktivitāte plānota 15. novembrī kopā ar restorāna Goldingen Room īpašnieci Santu Cini.

Veselīga uztura meistarklases tika organizētas ESF projekta Nr.9.2.4.2/16/I/095 "Projekti vietējās  sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Kuldīgas novada iedzīvotājiem" VESELĪGA UZTURA DARBNĪCA" projekta ietvaros.