fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

PII dziesmu un deju svētki "Iegriez danci vasarā 2018"

image
17
Maijs

PII dziesmu un deju svētki "Iegriez danci vasarā 2018"

  • Kuldīgas BJC
  • 17/05/2018

17. maijā Kuldīgas Pilsētas estrādē norisinājās tradicionālie Kuldīgas novada Pirmsskolu izglītības iestāžu mazie dziesmu un deju svētki “Iegriez danci vasarā”.

Pasākumā piedalījās 13 pirmsskolas izglītības iestādes, kopā pulcējot vairāk kā 300 mazo dziedātāju un dejotāju no visa Kuldīgas novada.

Lai pasākuma programma būtu tik krāšņa, notika iepriekšēja sagatavošanās. Bērni visu mācību gadu cītīgi mācījās jau iepriekš noteiktas kopdziesmas un kopdejas, lai šajos svētkos tās izdziedātu un izdejotu visi kopā. Īpašu svētku sajūtu radīja svētku gājiens, kas notika no Kuldīgas skeitparka līdz estrādei. Gājienā piedalījās klauni, kas, braucot tandēmā, sveicināja gan bērnu vecākus un vecvecākus, gan pašus mazākos skatītājus, kas bija atnākuši atbalstīt svētku dalībniekus. Svētkus atklāja Kuldīgas nov. Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, vēlot visiem ar prieku sagaidīt vasaras iestāšanos un kopā ar bērniem simboliski debesīs palaida balonus, lai vasara visiem būtu piedzīvojumiem bagāta un krāsaina.

Pasākumu organizēja Kuldīgas nov. Bērnu un jauniešu centrs sadarbībā ar Kuldīgas novada skolēnu tautas deju kolektīvu virsvadītāju Zitu Serdanti un PII “Bitīte” mūzikas skolotāju Lailu Ābolu.

Kuldīgas nov. BJC izsaka pateicību pasākuma dalībniekiem, pedagogiem, vecākiem par vasarīgo svētku sajūtu.