fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas jauniešu iniciatīvu projektu konkurss 2018

image
21
Apr

Kuldīgas jauniešu iniciatīvu projektu konkurss 2018

  • Kuldīgas BJC
  • 21/04/2018

Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centrs izsludina "Kuldīgas jauniešu iniciatīvu projektu konkursa 2018” , kas sniedz jauniešiem iespēju iegūt līdz 300 EUR savu iniciatīvu realizēšanai.

Viens no svarīgākajiem, Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra darbības virzieniem ir atbalsts aktīvajiem jauniešiem, kas paši ir gatavi radīt aktivitātes sev un citiem. Ne reizi vien ir dzirdēts, ka jaunieši saka ka viņiem nav ko darīt, bet cik no viņiem ir gatavi paši kaut ko darīt lietas labā? Kuldīgas jauniešu iniciatīvu projektu konkurss šādu iespēju sniedz jebkuram 13-25 gadu vecam jaunietim, kurš ir gatavs uzdrošināties realizēt savas idejas.

jauniesuiniciativuprojekts2

Vienalga vai tie ir netradicionāli sporta treniņi vai sacensības, apmācības, radošās darbnīcas, iknedēļas filmu vakari vai mini koncerti pilsētas ielās, vistrakākās idejas ir īstenojamas, ja pie tām strādā.

Jaunieši pieteikties apmācībām var šeit: https://goo.gl/forms/CAmzogJQ6FOKLucn1

 

Projektus var iesniegt līdz šī gada 16.maijam. Ar projekta nolikumu un iesnieguma veidlapu var iepazīties spiežot šeit

Visi iesniegtie projekti to autoriem būs jāprezentē konkursa komisijai Informācija par prezentācijas norises vietu un laiku tiks nosūtīta iniciatīvu iesniedzējiem personīgi uz e-pastu.

Lai palīdzētu sagatavot projektus, 8. maijā, plkst. 15.00, Kuldīgas Jauniešu mājā (Jelgavas iela 26), notiks Seminārs par konkursa pieteikuma veidlapu aizpildīšanu un iniciatīvu projektu ideju radīšanu, kurā būs iespēja saņemt atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem par projektu iniciatīvu pieteikumu aizpildīšanu.

Pieteikties apmācībām var šeit (ja links nestrādā, kopēt adresi https://goo.gl/forms/CAmzogJQ6FOKLucn1

Konsultācijas ir iespējams saņemt arī individuāli, vēršoties pie jaunatnes lietu speciālistes Ievas Kaltnieces (tālr. 27818498, e-pasts: ieva.kaltniece@kuldiga.lv)