fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Jauniešiem vairāk iespēju - sācies projekts “Savējais”

image
30
Maijs

Jauniešiem vairāk iespēju - sācies projekts “Savējais”

  • Kuldīgas BJC
  • 30/05/2023

Uzsākam realizēt projektu "Savējais"! Kabiles, Vārmes, Ēdoles, Nīkrāces pagastu jaunieši un Kuldīgas, Skrundas pilsētas jaunieši - gaidāt mūs ciemos uz aktivitātēm.

Projekta mērķis ir veicināt  jauniešu ar ierobežotām iespējām  iekļaušanos sabiedrībā  un sekmētu to aktīvo pilsonisko un politisko līdzdalību. Galvenās aktivitātes ir līdzdalības veicināšana Kabiles, Vārmes, Ēdoles, Nīkrāces pagastu jauniešiem un Kuldīgas, Skrundas pilsētās esošo jauniešu aizsniegšana un  savstarpējā saliedēšana, izglītošana un iniciatīvas aktivitāšu veidošana. 

Projekta tiešā mērķa grupa ir:

  • Kuldīgas novada pagasta jaunieši vecumā no 13 līdz 18 gadiem, tajā skaitā:
  • jaunieši ar ierobežotām iespējām;
  • jaunieši, kuri iepriekš nav iesaistījušies jaunatnes organizācijās vai to aktivitātēs.

Projekta rezultāti, plānotā ietekme un ilgtspēja: Projekta rezultātā ir aizsniegti jaunieši, kurus līdz šim bija grūti aizsniegt un iesaistīt. Projekts sniedz jauniešiem ar ierobežotām iespējām iespēju aktīvi piedalīties sabiedriskajā dzīvē, veicinot viņu iekļaušanos sabiedrībā sekmējot viņu pilsonisko un politisko līdzdalību. Šis projekts palīdzēs jauniešiem pārvarēt šķēršļus un attīstīt prasmes, kas nepieciešamas, lai aktīvi darbotos sabiedrībā un piedalītos lēmumu pieņemšanā.