fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kuldīgas jauniešu iniciatīvu konkurss noslēdzies

image
30
Maijs

Kuldīgas jauniešu iniciatīvu konkurss noslēdzies

  • Kuldīgas BJC
  • 30/05/2018

Noslēdzies Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra izsludinātais konkurss par finansējuma piešķiršanu jaunatnes iniciatīvu projektiem.

Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu jauniešu idejām, veicinot Kuldīgas novada jauniešu iniciatīvu un līdzdalību sabiedriskajos procesos Kuldīgas novadā.

Tika saņemti 6 jaunatnes iniciatīvu projektu pieteikumi. Konkursa komisijas speciālisti, izvērtēja pieteikumus un projekta prezentācijas, kā rezultātā tika atbalstīti 6 pieteiktie projekti un ar Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra atbalstu tiks realizētas sekojošas jaunatnes iniciatīvas:

  • PROJEKTA NOSAUKUMS: Ēdol’ Skrienol’

  Iesniedzēja nosaukums:  Ēdoles jauniešu biedrība “Iekaro savu nākotni “

Apraksts: Projekta mērķis ir turpināt tradīciju (trešā reize), aktīva dzīves veida popularizēšana,

Orientēšanās Ēdoles apkārtnē pēc izsniegtām kartēm ar norādēm. Jaunieši un citi pasākuma apmeklētāji.  Jauniešu pasākuma rezultātā tiek veicināta komunikācija dalībnieku starpā un brīvā laika lietderīga pavadīšana.

Papildinformācija: Krista Ciekale, t. 28253862

  

  • PROJEKTA NOSAUKUMS: Kopā Cenšoties Varam!

  Iesniedzēja nosaukums:  Kuldīgas Centra vidusskolas skolēnu līdzpārvalde

Apraksts: Projekta (pasākuma) mērķis ir stiprināt KCV līdzpārvaldi kā vienotu kolektīvu un veicināt sadraudzību ar Kuldīgas pilsētas vidusskolu, Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas, Priekules un Druvas vidusskolu līdzpārvaldēm. Projekta dalībnieki būs Kuldīgas Centra vidusskolas, Kuldīgas pilsētas vidusskolu, Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas, Priekules un Druvas vidusskolu līdzpārvaldes. Projektā galvenās aktivitātes būs saliedēšanās aktivitātes (leļļu teātris, naksnīgs pārgājiens u.c.),“Skolu rasols” un picu cepšana, kopīga vakarēšana pie ugunskura KCV iekšpagalmā.

Papildinformācija: Ernests Vēzis, t. +37128644645

 

  • PROJEKTA NOSAUKUMS: Peddy Papper

  Iesniedzēja nosaukums:  Neformāla jauniešu grupa

Apraksts: Vai tu patiesi pazīsti savu pilsētu? Ja tu esi vecumā no 13 līdz 18 gadiem un dzīvo Kuldīgā, tu esi aicināts piedalities spēlē Peddy Papper! Izveido komandu, kas sastāv no 3 cilvēkiem, pārbaudi savas spējas puzļu risināšanā un atklāj savas pilsētas dārgumus. Katra komanda saņems karti, kurā būs pavedieni par to, ko darīt un ko atrast noteiktajā vieta. Katrai komandai tiks pasniegta “Polairod” kamera, lai fotogrāfētu noteiktos kontrolpunktus un  pierāditu savu atrašanos. Un būs arī jautājumi, uz kuriem jāatbild. Tie, kuri pabeidz spēli visātrāk, uzņem pareizas fotogrāfijas un vispareizāk atbild uz jautajumiem- uzvar! Nāc un izbaudi sevi, parādi, ka tu zini savu pilsētu! Piesakies sūtot savu komandas nosaukumu, katra komandas dalībnieka vārdu vai nāc uz Jauniešu māju.

Papildinformācija: Roland de Worm, t. 22 560 600

 

  • PROJEKTA NOSAUKUMS: “Orientējies Pelčos!”

  Iesniedzēja nosaukums:  Pelču pagasta brīvprātīgie jaunieši

Apraksts: Projekts iecerēts, lai veicinātu jauniešu līdzdalību pagasta sabiedriskajās aktivitātēs, iesaistoties, organizējot pašiem, parādot savas spējas, talantus un atjautību.

Par mērķauditoriju ir domāta jaunatne, vecumposms no 13-22 gadiem, kā arī iesaistot ģimenes , kurās ir bērni, kas jaunāki par 13 gadiem.

Papildinformācija: Zane Lagzdiņa, t. 27402305

 

  • PROJEKTA NOSAUKUMS: “Mēs gribam un mēs darām”

  Iesniedzēja nosaukums:  Turlavas pagasta jaunieši

Apraksts: Sakārtot, izremontēt telpas, jauniešu lietderīgā laika pavadīšanas vietai. Sekmēt jauniešu līdzdarbošanos, iesaistot telpu sakārtošanā, kas savukārt saliedē jauniešus savā starpā. Būtu jauki, ja Turlavā jauniešiem būtu sava vieta, kur sanākt kopā, lai satiktos, apmainītos ar idejām. Lai jaunieši justos piederīgi un sadzirdēti.

Papildinformācija: Inita Šķēle, t. 25725160

 

  • PROJEKTA NOSAUKUMS: Sportojam Vārmē 2018

  Iesniedzēja nosaukums:  Vārmes JIC „ Čiekurs ”

Apraksts: Projekta galvenais mērķis ir popularizēt sportiskās aktivitātes jauniešu vidū un vēl mums ir ļoti svarīgi ir, lai jaunieši komunicētu viens ar otru un atrastu jaunus draugus. Un vēl mēs vēlamies panākt, lai jaunieši pēdējās vasaras dienas izbaudītu un pavadītu lietderīgi kopā ar draugiem. Mūsu projekta galvenās aktivitātes ir vērstas tieši uz veselīgu dzīves veidu un sportošanu. Mūsu plāns ir sportošana visas dienas garumā, kurā ietilpst-basketbols, futbols, volejbols, virves vilkšana, dažādas skriešanas disciplīnas un tāllēkšana. Jauniešus visu dienu pavadīs mūzika un laba atmosfēra.Un sporta dienas beigās būs kopīga zupas ēšana un apbalvošana. Tās pašas dienas vakarā notiks ballīte Vārmes estrādē „Liepu birzs”, kur mūziku liks Vārmes jaunieši. Nākamās dienas rīta būs brokastis un pēc tam sekos pārgājiens uz Vārmes moto trasi, kur pa ceļam būs kontrolpunkti ar uzdevumiem. Galapunktā jauniešus sagaidīs pārsteigums un pikniks.

Mūsu mērķauditorija ir jaunieši kuri ir sasnieguši 13 gadu vecumu un kuri vēlas piedalīties aktivitātēs. Mēs ļoti ceram, ka viss ko esam ieplānojuši izdosies un realizēsies, un, ka jauniešiem patiks un būs pozitīvas emocijas pēc šī pasākuma.

Papildinformācija:Evelīna Gluškova, t. + 37128618949